Maand: mei 2020

OOK TRAININGEN SENIOREN HERVAT

OOK TRAININGEN SENIOREN HERVAT

Sinds vorige week zijn ook de senioren weer gestart met de trainingen. In eerste instantie op het grasveld bij de speeltuin van het Bloemkeshof, maar omdat gras toch als minder prettig werd ervaren, trainen zij vanaf aanstaande woensdag ook op het waterplein aan de Oude Bosscheweg in Zaltbommel.

JEUGDTRAININGEN HERVAT PER 6 MEI AANSTAANDE

JEUGDTRAININGEN HERVAT PER 6 MEI AANSTAANDE

Aanstaande woensdag hervatten wij de trainingen voor onze jeugdleden op het waterplein achter het Gomarus aan de Oude Bosscheweg in Zaltbommel. Onze leden zijn via de mail op de hoogte gebracht van de voorwaarden waar we aan moeten voldoen. Het bestuur heeft keihard gewerkt om aan alle voorwaarden van de gemeente te voldoen. Wij verheugen ons er op iedereen weer te zien!

HVB GENOMINEERD VOOR TON LOEFFEN WAARDERINGSPRIJS (oud bericht opnieuw geplaatst)

HVB GENOMINEERD VOOR TON LOEFFEN WAARDERINGSPRIJS (oud bericht opnieuw geplaatst)

Handbalvereniging is genomineerd voor de NKS Ton Loeffen Waarderingsprijs van het Nederlands Handbal Verbond. De prijs wordt jaarlijks toegekend aan waardevolle personen of ideeën gericht op jeugdhandbal in de breedtesport. De prijs werd tijdens de bondsvergadering in Almere uitgereikt. Los van de geldprijs die wij mochten ontvangen, was het een gedenkwaardige avond. Aansluitend op de vergadering speelde de heren van het Nederlands team hun laatste EK kwalificatiewedstrijd. En met succes, want voor het eerst in de geschiedenis plaatsten zij zich voor de eindronde van het Europees Kampioenschap!