HVB GENOMINEERD VOOR TON LOEFFEN WAARDERINGSPRIJS (oud bericht opnieuw geplaatst)

HVB GENOMINEERD VOOR TON LOEFFEN WAARDERINGSPRIJS (oud bericht opnieuw geplaatst)

Handbalvereniging is genomineerd voor de NKS Ton Loeffen Waarderingsprijs van het Nederlands Handbal Verbond. De prijs wordt jaarlijks toegekend aan waardevolle personen of ideeën gericht op jeugdhandbal in de breedtesport. De prijs werd tijdens de bondsvergadering in Almere uitgereikt. Los van de geldprijs die wij mochten ontvangen, was het een gedenkwaardige avond. Aansluitend op de vergadering speelde de heren van het Nederlands team hun laatste EK kwalificatiewedstrijd. En met succes, want voor het eerst in de geschiedenis plaatsten zij zich voor de eindronde van het Europees Kampioenschap!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *