Auteur: karendekuijper

UITSLAG HVB EINDEJAARSLOTERIJ 2021

UITSLAG HVB EINDEJAARSLOTERIJ 2021

Gisteravond was het weer zover: de eindejaarsloterij van Handbalvereniging Bommelerwaard! Er waren weer mooie prijzen te verdelen, waarvoor natuurlijk onze dank aan alle ondernemers die ons dit gegund hebben. Klik hier voor de volledige uitslag. Veel plezier met jullie prijzen!

CORONAPROTOCOL

CORONAPROTOCOL

Vanwege COVID-19 zijn we aan allerlei regels gebonden om te mogen sporten. Maar gelukkig mogen we nog! Wij hopen dan ook dat iedereen zich aan de regels houdt, zodat we zo lang mogelijk kunnen blijven handballen… Klik hier voor ons coronaprotocol.

ZOMERACTIVITEIT GAAT HELAAS NIET DOOR

ZOMERACTIVITEIT GAAT HELAAS NIET DOOR

Helaas gaat de eerder toegezegde zomeractiviteit bij de Neswaarden in de zomervakantie niet door. De clinicgevers hebben zich afgemeld en de bond kan op deze korte termijn geen vervangers meer vinden. We zijn aan het kijken om na de vakantie toch nog een leuke activiteit te organiseren.

LAATSTE TRAINING!!!

LAATSTE TRAINING!!!

Vanavond is het dan echt zover: de laatste training van dit gekke seizoen! En om met zijn allen leuk af te kunnen sluiten, traint iedereen in sporthal De Ring en zullen we vooral veel plezier maken en natuurlijk handballen!

LAATSTE TRAINING?

LAATSTE TRAINING?

Vandaag zou de laatste training plaatsvinden voor de zomervakantie. Door omstandigheden kan deze helaas niet doorgaan. Hopelijk kunnen we volgende week in de zaal het seizoen op een leuke manier afsluiten.

OOK TRAININGEN SENIOREN HERVAT

OOK TRAININGEN SENIOREN HERVAT

Sinds vorige week zijn ook de senioren weer gestart met de trainingen. In eerste instantie op het grasveld bij de speeltuin van het Bloemkeshof, maar omdat gras toch als minder prettig werd ervaren, trainen zij vanaf aanstaande woensdag ook op het waterplein aan de Oude Bosscheweg in Zaltbommel.

JEUGDTRAININGEN HERVAT PER 6 MEI AANSTAANDE

JEUGDTRAININGEN HERVAT PER 6 MEI AANSTAANDE

Aanstaande woensdag hervatten wij de trainingen voor onze jeugdleden op het waterplein achter het Gomarus aan de Oude Bosscheweg in Zaltbommel. Onze leden zijn via de mail op de hoogte gebracht van de voorwaarden waar we aan moeten voldoen. Het bestuur heeft keihard gewerkt om aan alle voorwaarden van de gemeente te voldoen. Wij verheugen ons er op iedereen weer te zien!

HVB GENOMINEERD VOOR TON LOEFFEN WAARDERINGSPRIJS (oud bericht opnieuw geplaatst)

HVB GENOMINEERD VOOR TON LOEFFEN WAARDERINGSPRIJS (oud bericht opnieuw geplaatst)

Handbalvereniging is genomineerd voor de NKS Ton Loeffen Waarderingsprijs van het Nederlands Handbal Verbond. De prijs wordt jaarlijks toegekend aan waardevolle personen of ideeën gericht op jeugdhandbal in de breedtesport. De prijs werd tijdens de bondsvergadering in Almere uitgereikt. Los van de geldprijs die wij mochten ontvangen, was het een gedenkwaardige avond. Aansluitend op de vergadering speelde de heren van het Nederlands team hun laatste EK kwalificatiewedstrijd. En met succes, want voor het eerst in de geschiedenis plaatsten zij zich voor de eindronde van het Europees Kampioenschap!