Drie keer winst voor dames 1 in eerste seizoen

Het eerste seizoen is door dames 1 afgesloten met twee winstpartijen op rij.  Na de tweede thuiswinst, moest de laatste wedstrijd in Breukelen gespeeld worden. De wedstrijd kwam wat traag op gang aan onze kant en al snel stonden we 3-0 achter. Gelukkig waren ook wij daarna wakker en werd er feller verdedigd en de kansen werden in de aanval ook beter afgemaakt. De 3-0 achterstand werd omgebogen naar een 6-8 ruststand in ons voordeel. Toen Margot na de rust een strafworp stopte, wisten we dat de buit binnen was. De voorsprong werd niet meer uit handen gegeven en met een score in de laatste 5 seconden van Heleen werd de eindstand op 10-15. Een mooi afsluiter van het seizoen dat met drie overwinningen menig verwachting heeft overtroffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *